Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Meti Maloku


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ajo Me M'byti
 •   Ani Mori Nuse
 •   Ata Sy
 •   Bjeri Shum Tupanit
 •   Ca Jete
 •   Dashnia
 •   Digje Cdo Fotografi
 •   Dikush Te Pret
 •   Doli Ylli Doli Hona / Ku Te Ka Lala
 •   Dudia
 •   Dy Buzë Më Janë Tharë
 •   E Nise Jetën Me Dikë Tjetër
 •   Extra Tallava
 •   Ferdez
 •   Hajde Luni Qika
 •   Hajde Moj Vajzë Ti
 •   Harrove
 •   Jam Dorëzu
 •   Je E Bukur
 •   Jena Mbledh
 •   Jo Nuk Harrohet
 •   Kalle Kalle, Oda Me Tavan
 •   Kalle Vëllau Jonë Me Rraketa
 •   Kalle, Kalle Malin
 •   Kallxoma
 •   Knoni Motra Me Dahire
 •   Krisen Topat
 •   Lalka
 •   Lej Xhanëm
 •   Lulja
 •   Magnet
 •   Maria
 •   Mashalla Mashalla
 •   Mashallah Moj Lule
 •   Mashup 2019
 •   Me Zemër
 •   Mindili I Bardhe
 •   Mora Rrugën
 •   Mos Me Thirr
 •   Na Ka Humb Mindili
 •   Nëse Pendohesh
 •   Nje Fotografi
 •   Nuk Falet Gabimi I Tretë
 •   Nusja Jone
 •   O Sa Mirë Me Qika
 •   Oh Bre
 •   Oj Dashnija Jeme
 •   Oj Dashnija Jeme A Je Gjallë
 •   Oj Kosova Nanë
 •   Oj Lulie Oj Llokum, Ka Thon Vllau Jon
 •   Oj Lulije Hanem, Skutaqja E Lalës
 •   Pa Nje Pa Dy
 •   Paska Cel Ne Baghqe Jargovani
 •   Per Sevda E Dashni
 •   Potpuri (Gezuar 2019)
 •   Potpuri (Gezuar 2020)
 •   Potpuri 1 (Gezuar 2020)
 •   Potpuri 2 (Gezuar 2020)
 •   Potpuri Me Kenge Popullore (Gezuar 2019)
 •   Pse Nuk Erdhe Ne Gjilan
 •   Q’mi Dhe Flakë Mallit Tim
 •   Quni Shkon Sokakut
 •   Rrang E Dang Sahan
 •   S'na U Gjet Dermoni
 •   Sa Emocion
 •   Shoke Me Ndihmoni
 •   Shumë Të Dua
 •   Tallava 2017
 •   Vetëm Qaj
 •   Xhelozon

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.