Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Readi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Per Krejt
 •   A Mak Naj Sen
 •   Ata Folin
 •   Bang
 •   Blackberry
 •   Bro
 •   Duki
 •   El Padrino 1
 •   El Padrino 2
 •   Fellmi Tripat
 •   Hell No
 •   High Class
 •   Jeta
 •   Jom One
 •   Kampshtepiz
 •   Knockdown
 •   Lidhja Nxan
 •   Monami
 •   Money
 •   Ngjarje E Vertet
 •   Non-Stop
 •   Pengesa & Beb
 •   Plaqk
 •   Player
 •   Problem
 •   Pse
 •   Rendezvous
 •   Roberto Cavalli
 •   Shokut Tem
 •   Shotgun
 •   Sikur Zeneli
 •   Spanja
 •   Stili Yt
 •   T'rahatoj
 •   Ti
 •   Ti Mo Nuk Je
 •   Trankila
 •   Twenty
 •   Uk I Bardh
 •   Valeta
 •   Veni Jem (Version 2)
 •   Vetem 5 Minuta
 •   Zari

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.