Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Jehona Labe


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   11 Luan Shqipetar
 •   C'më Ka Marrë Malli Rëndë
 •   Ce Bene Trimat Kuvend
 •   Djep More Djep
 •   Duke Kuvenduar Me Brezat E Shkuar
 •   E Bukur Si Hena Sefte
 •   Haj Haj Bote Pa Faj
 •   Kam Halle E Derte
 •   Ku Ka Me Te Shenjte Se Toka
 •   Me Ty N Enderrime
 •   Mjergullo
 •   Mos Me Ke Harruar
 •   O Bo Bo Me Minifund
 •   Pellumbesha Dhe Pellumbi
 •   Rritur Zbukuruar
 •   Shoke Me Rrembeu Kenga
 •   Thelleza Mbi Tende
 •   Vajton Bilbili Ne Brinje
 •   Zemer O

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.