Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  038
  1 Ka 1
  16 Min. Freestyle
  7 Prill
  Ami
  Andrra (Skit)
  Another Way To Die (reamke)
  Anthem
  Ç'a Ka Risi
  Bang Bang
  Connect
  Damage Mc
  Darling
  Day Dream
  E Di
  Emnin Mos Ma Permen
  Fake
  Gipcc Live Utrech
  Gjame
  Hapat E Mi
  Hip-Hop
  Hope
  Hustlin
  Intro Rra'jt
  Jasht Kontrolles (outta Control)
  Jeta E Shkurtë
  Jush
  K'to Rrugë
  Kange Me Dy Fjale
  Kimisti
  Kur Vim...
  Liria (skit)
  Llef
  Mixtape Diss
  Mora Testin
  Mos E Dhini Punen
  Murder (Remake)
  MVK (Mirsevini n'Kosove)
  Na Dallojm
  Nuk E Makim
  Outro Rra'jt
  Pan2pam
  Pare
  Per Dollar Nuk E Bojm
  Per Lek
  Per Ty (skit)
  Pismilet Freestyle
  Qa Sillet N'rreth
  Qe Pse Jom I Çart
  Qka
  Qu
  Raw
  Real Hip-hop
  Reality Check
  Repolozofi
  Runnin' These Streets
  S'o Ghetto
  Shqipet Nalt
  Sjom Vip
  Ska Kufi
  Skutaqja
  Still E Dua
  Still Hustling
  Stop Dreaming
  Sweet Dreams
  Tak'tik
  They Don't Know
  Thug Music
  Veq Po Du
  Zani I Skamjes

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019