Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Florim Gega


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A E Din
 •   Ah Moj Xhan
 •   Ah Moj Zemer
 •   Asnje Pike Gjynah
 •   Dashnia Për Pare
 •   Duro Zemer
 •   E Pyet Nana Djalin
 •   Erdh Pranvera
 •   Hajde Me Mu
 •   Jalla Shofer
 •   Jeta Pa Ty
 •   Jetim
 •   Kisha Me U Ba Flutur
 •   Kompliment
 •   Kqyrni Shoqe
 •   Kysmeti Im
 •   Lot Vetem Lot
 •   Në Mes Të Rrugës
 •   Ne Brendi Te Shpirtit
 •   Oj Lulie Pëllumb I Bardhë
 •   Potpuri 2019
 •   S'kam Kujtu Qe M'qel Pranvera
 •   S'te Harroj
 •   Sa Mire Po Luan
 •   Sonte Eshte Nata Jote
 •   Sonte Je E Jemja
 •   Tak, Tak
 •   Tallava 2014
 •   Ti Ne Zemren Time
 •   Xhane, Xhane
 •   Zoti I Shpisë

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.