Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ciara


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Addicted
 •   And I
 •   Baby
 •   Bang It Up
 •   C.R.U.S.H
 •   Crazy
 •   Dance Like We're Making Love
 •   Do It
 •   Echo
 •   Fantasy Ride
 •   Get In, Fit In
 •   Get On The Dancefloor
 •   High Price
 •   I Found Myself
 •   I Proceed
 •   I'm Just Me
 •   Lookin' At You
 •   Make It Last Forever
 •   My Love
 •   Next To You
 •   Ooh Baby
 •   Other Chicks
 •   Pick Up The Phone
 •   So Hard
 •   Supernatural
 •   The Evolution Of C (Interlude)
 •   The Evolution Of Dance (Interlude)
 •   The Evolution Of Fashion (Interlude)
 •   The Evolution Of Music (Interlude)
 •   The Title
 •   This Is What Love Is
 •   Watch For The Crook Freestyle

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.