Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga T.I.


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   24'S
 •   56 Bars (Intro)
 •   9 Piece
 •   99 Problemz (but Lil' Flip Ain't One)
 •   A Better Day
 •   Act I
 •   Act Ii
 •   Act Like It
 •   Ain't I (Remix)
 •   All She Worte
 •   At The Bar
 •   Bankhead
 •   Be Better Than Me
 •   Be Easy
 •   Bezzle
 •   Big Things Poppin'
 •   Bitch Who
 •   Bounce Like This
 •   Can We Go
 •   Chillin With My Bitch
 •   Chooz U
 •   Countdown
 •   Da Dopeman
 •   Dead And Gone
 •   Dead Ass Wrong
 •   Decues
 •   Dem Boys Remix
 •   Do It
 •   Do U Potna
 •   Doin' My Job
 •   Don't You Wanna Be High
 •   Dope Boi Fresh
 •   Dope Boyz
 •   Dying In Your Arms
 •   Every Chance I Get
 •   Fancy
 •   Feet Don't Fail Me Now
 •   Fire It Up
 •   Follow Your Dreams
 •   Freak Through
 •   Get Dat
 •   Get It
 •   Get Loose
 •   Get Ya Shit Together
 •   Goodbye My Dear
 •   Goodlife
 •   Grand Hustle Kings
 •   Grand Royal
 •   Hands Up
 •   Harry Potter
 •   Heavy Chevys
 •   Help Is Coming
 •   Hit the Block
 •   Hot Wheels
 •   Hotel
 •   Hustlin
 •   I Can't Be Your Man
 •   I Can't Quit
 •   I See Ghost's
 •   I Still Luv You
 •   I'll Show You
 •   I'm a G
 •   I'm A King
 •   I'm a King (Remix)
 •   I'm Comin' Out
 •   I'm Illy
 •   I'm Serious
 •   I'm Serious Remix
 •   I'm Straight
 •   I'm Talkin' To You
 •   In A Nutshell
 •   It Ain't Them
 •   Jeezy Speaks (Interlude)
 •   Just Like Them
 •   King & Queen
 •   King Back
 •   King Of Da South
 •   Kings On Set
 •   Let Me Tell You Something
 •   Let My Beat Pound
 •   Life of the Party
 •   Like I Do
 •   Like So
 •   Limelight
 •   Living My Life
 •   Long Live Da Game
 •   Look What I Got
 •   Loud Mouth
 •   Magic
 •   Miss Me
 •   Motivation
 •   Mr. Kodak
 •   My Air Forces
 •   My Dear
 •   My Life Your Entertainment
 •   My Swag
 •   My Type
 •   No More
 •   No More Talk
 •   No Sweat
 •   Oh Yeah
 •   On Purpose
 •   On Top Of The World
 •   Out Me Dog
 •   Party People
 •   Pimp
 •   Piss'n On Your Ego
 •   Players Lifestyle
 •   Porn Star
 •   Prayin' For Help
 •   Propane
 •   Raw
 •   Ready For Whatever
 •   Ready Set Go
 •   Real Love
 •   Respect This Hustle
 •   Ride Wit Me
 •   Set It Out
 •   Shes So Fly
 •   Shoulder Lean
 •   So Close
 •   Stand Up
 •   Stand Up Guy
 •   Still Ain't Forgave Myself
 •   Stunt'n Like A Fool
 •   Superstar (Interlude)
 •   Swagger Like Us
 •   Sweet Home Alabama
 •   T.I. Vs. T.I.P.
 •   Tell 'em I Said That
 •   Tha King
 •   That's Right
 •   Thats What
 •   The Breakup
 •   The Greatest
 •   The Hottest
 •   The Life
 •   The One
 •   This Time Of Night
 •   Told You So
 •   Touch (Remix)
 •   Touchdown
 •   Trap Muzik
 •   U Don't Know Me
 •   Uh Huh (Remix)
 •   Undertaker
 •   Watch What You Say To Me
 •   We Do This
 •   What Ever You Like
 •   What Happened
 •   What They Do
 •   What's Yo Name?
 •   Whatever You Like (Remix)
 •   Who What When
 •   Why U Mad At Me
 •   You Ain't Fly
 •   You Ain't Hard
 •   You Ain't Missin' Nothin'
 •   You Can Have Whatever You Like
 •   You Know Who

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.