Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Katy Perry


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Cup Of Coffee
 •   Bes
 •   Breakout
 •   Brick by Brick
 •   Caliente No Frio
 •   Chained To The Rhythm
 •   Cup Of Coffee
 •   Damn
 •   Diamonds
 •   E.T.
 •   Electric Feel
 •   Faith Won't Fail
 •   Fingerprints
 •   Growin Pain
 •   Growing Pains
 •   Hook Up
 •   Hot N Cold
 •   I Kissed A Girl
 •   I Think I'm Ready
 •   I'm Still Breathing
 •   If You Can Afford Me
 •   Last Call
 •   Like A Virgin
 •   Long Shot
 •   Lost
 •   Mannequin
 •   My Faith Won't Fall
 •   My Own Monster
 •   Naturally
 •   Not Like The Movies
 •   One Of The Boy
 •   Pearl
 •   Piercing
 •   Rush
 •   Search Me
 •   Self-Inflicted
 •   Simple
 •   Spit
 •   Starstrukk
 •   Takes One To Know One
 •   The Box
 •   The One That Got Away
 •   Thinking Of You
 •   Trust In Me
 •   Ur So Gay
 •   Ur So Gay (Remix)
 •   Use Your Love
 •   Waking Up In Vegas
 •   When There's Nothing Left
 •   White Christmas
 •   Wish You The Worst

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.