Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Pink


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   18 Wheeler
 •   Ave Mary A
 •   Bananas In Pyjamas
 •   Boooo
 •   Boring
 •   Can't Take Me Home
 •   Catch-22
 •   Centerfold
 •   Conversations With My 13 Year Old Self
 •   Could've Had Everything
 •   Crash & Burn
 •   Crystal Ball
 •   Cuz I Can
 •   Dear Diary
 •   Dear Mr. President
 •   Delirium
 •   Disconnected
 •   Do What You Do
 •   Don't Let Me Get Me
 •   Eventually
 •   Family Portrait
 •   Feel Good Time
 •   Fingers
 •   Foolish
 •   Fotografia
 •   Free
 •   Gone To California
 •   Heartbreaker
 •   Hell Wit Ya
 •   Hiccup
 •   Honey, I'm Home!!!
 •   Hooker
 •   Humble Neighborhoods
 •   I Got Money Now
 •   I Have Seen The Rain
 •   I'm Not Dead
 •   I'm So Excited
 •   Is It Love?
 •   It's All Your Fault
 •   It's Like Romeo And Juliet
 •   Just Give Me A Reason
 •   Just Like A Pill
 •   Just Like A Pill (Remix)
 •   Lady Marmalade
 •   Leaving For The Last Time
 •   Let Me Go
 •   Let Me Let You Know
 •   Life Is Hell
 •   Like A Pill
 •   Like I Love You
 •   Living In My World
 •   Lonely Girl
 •   Long Way To Happy
 •   Love Is Such A Crazy Thing
 •   Love Song
 •   Mean
 •   Misery
 •   Missundaztood
 •   Most Girls
 •   My Vietnam
 •   My World
 •   Numb
 •   Oh My God
 •   One Foot Wrong
 •   Please Dont Live Me
 •   Pretty Girl(The Way)
 •   Private Show
 •   Radical Read
 •   Respect
 •   Retrato De Familia
 •   Romeo And Juliet
 •   Runaway
 •   Samuel
 •   Save My Life
 •   So What
 •   Sober
 •   Split Personality
 •   Stolen Life
 •   Stop Falling
 •   Tell Me Something Good
 •   The Monky Song(Remix)
 •   The One That Got Away
 •   There You Go
 •   Tonight's The Night
 •   Try
 •   Try Too Hard
 •   Unwind
 •   Waiting For Love
 •   Walk Away
 •   What I Need
 •   Whats With That Girl
 •   When I Saw You Girl
 •   Why Did I Ever Like You
 •   You Make Me Sick

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.