Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Leona Lewis


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Alive
 •   Angel
 •   Better In Time
 •   Bleeding In Love
 •   Broken
 •   Can't Breathe
 •   Don
 •   Fool
 •   Here I Am
 •   Homeless
 •   I Can't Live If Living Without You
 •   I Got You
 •   I See You
 •   I Wanna Be That Girl
 •   I Will Always Love You
 •   I Will Be
 •   I'll Be There
 •   I'm You
 •   It's All For You
 •   Keep Bleeding
 •   Love Is Your Color
 •   Love Letter
 •   Loving You
 •   Misses Glasses
 •   My Hands
 •   Myself
 •   Naked
 •   Nowhere Left To Go
 •   Private Party (Juan Mendez Radio Mix)
 •   Somewhere Over The Rainbow
 •   Sorry Seems To Be The Hardest Word
 •   Stone Hearts
 •   Stop Crying Your Heart Out
 •   Summertime
 •   Take A Bow
 •   The Best You Ever Had
 •   The First Time I Ever Saw You
 •   What You Do To Me
 •   Whatever It Takes
 •   When Dreams Await
 •   Yesterday
 •   You Bring Me Down

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.