Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga La Quinta Estacion


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Cada Paso
 •   Agua Y Sal
 •   Algo Mas
 •   Asi Eres
 •   Ayer
 •   Bailando
 •   Busco Tu Piel
 •   Cartas
 •   Cerca De Ti
 •   Cinco Estaciones
 •   Coma
 •   Contigo Si (Version Acustica)
 •   Cosa De Dos
 •   Cuando Acaba La Noche
 •   Donde Iran
 •   El Amor No Duele
 •   El Mundo Se Equivoca
 •   Eres Especial
 •   Es Algo Mas
 •   Esperare Despierta
 •   Flores De Alquiler
 •   Mi Ciudad
 •   Mi Perdicion
 •   Nada
 •   Nada Sera Igual
 •   Nina
 •   No Hay Perdon
 •   No Quiero Perderte
 •   Para No Decirte Adi
 •   Pensando En Ti
 •   Perdiendo El Control
 •   Que Fui Para Ti
 •   Rompe El Mar
 •   Si Tu No Estas
 •   Si Yo Fuera Mujer
 •   Sin Miedos
 •   Solo Es Un Minuto
 •   Somos Algo Mas
 •   Tan Solo Quiero Amarte
 •   Todo Se Vuelve Extrano
 •   Voy A Pasarmelo Bien

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.