Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Natalia Oreiro


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   0303456
 •   Aburrida
 •   Alas De Libertad
 •   Amor Fatal
 •   Basta De Ti
 •   Busca Un Problema
 •   Cachorra
 •   Caliente
 •   Cambio Dolor
 •   Caminos
 •   Canto Canto
 •   Cayendo
 •   Como Te Olvido
 •   Cuesta Arriba, Cuesta Abajo
 •   De Tu Amor
 •   Donde Ira
 •   En El 2000
 •   Estamos Todos Solos (We're All Alone)
 •   Febrero
 •   Gitano Corazon
 •   Huracan
 •   Luna Brava
 •   Mar
 •   Mata Y Envenena
 •   Me Muero De Amor
 •   Nada Mas Que Hablar
 •   No Soporto
 •   No Va Mas
 •   Para Hacer Bien El Amor
 •   Pasion Celeste
 •   Por Verte Otra Vez
 •   Que Digan Lo Que Quieran
 •   Que Pena Me Das
 •   Que Si, Que Si
 •   Ramito De Violetas
 •   Rio De La Plata
 •   Sabrosito Y Dulzon
 •   Se Pego En Mi Piel
 •   Si Me Vas A Dar Tu Amor
 •   Soledad
 •   Tu Veneno
 •   Uruguay
 •   Valor
 •   Vengo Del Mar
 •   We're All Alone
 •   Y Te Vas Conmigo

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.