Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Bad Man Walkin
  Bartender
  Blown Away
  Bring It On
  Can't Stop
  Change Me
  Come on In
  Don't Let Up
  Easy Road
  Gangsta
  Gangsta Bop
  Get Low Wit It (Instrumental)
  Get That Clear (Hold Up)
  Going Thru a Lot
  Gringo
  Gunshot
  Hypnotized (Amended)
  I Just Had Sex
  I Love the Way She Moves
  I Won't
  Journey
  Latinos Stand Up
  Mr. Lonely
  My Dream
  Once In A While
  Overtime (Instrumental)
  Right Now
  Sexy Bitch (Extended Version)
  Show Out
  Shut It Down
  Smack That (Remix)
  Snitch
  So Fly
  Stuck with Each Other
  The Rain
  Tired Of Runnin'
  Trouble Nobody
  Ur Not the Same
  When The Time's Right

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019