Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Il Divo


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Adagio
 •   Adeste Fideles (O Come All Ye Faithful)
 •   Amazing Grace
 •   Amor Venme A Buscar
 •   Ancor
 •   Angelina
 •   Ave Maria
 •   Caruso
 •   Come What May (Te Amore)
 •   Crying (Llorando)
 •   Dentro Un Altro Si
 •   Desde El Dia Que Te Fuiste
 •   Don't Cry For Me, Argentina
 •   Dov'è L'amore
 •   En Aranjuez Con Tu Amor
 •   Enamorado
 •   Esisti Dentro Me
 •   Evergreen
 •   Everytime I Look At You
 •   Falling Slowly (Te Prometo)
 •   Feelings
 •   Hallelujah (Aleluya)
 •   Hasta Mi Final (Until The Day)
 •   Hoy Que Ya No Est As Aqui
 •   Isabel
 •   Isabel (Spanish)
 •   L'alba Del Mondo
 •   La Fuerza Mayor
 •   La Luna
 •   La Promessa
 •   Mama
 •   Musica
 •   My Way (A Mi Manera)
 •   Nella Fantasia
 •   Nessun Dorma
 •   Nights in White Satin
 •   Over The Rainbow
 •   Panis Angelicus
 •   Passera
 •   Por Ti Sere (You Raise Me Up)
 •   Por Ti Vuelvo A Nacer
 •   Pour Que Tu M'aimes Encore
 •   Rejoice
 •   Se Que Puedo Volar
 •   Sei Parte Ormai Di Me
 •   Sempre Sempre
 •   Senza Parole
 •   She
 •   Si Tu Me Amas
 •   Silent Night
 •   Solo Otra Vez (All By Myself)
 •   Somewhere
 •   Sortilegio De Amor
 •   Stay (Ven A Mi)
 •   The Lord's Prayer
 •   The Man You Love
 •   The Music Of The Night
 •   Ti Amero
 •   Time To Say Goodbye
 •   Un Regalo Que Te Dio La Vida
 •   Una Noche
 •   Unbreak My Heart (Regresa A Mi)
 •   Unchained Melody (Senza Catene)
 •   Until the Day
 •   Vivo Por Ella
 •   Winner Takes It All (Va Todo Al Ganador)
 •   You Raise Me Up (Por Ti Seré)

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.