Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  '03 Bonnie And Clyde
  All I Could Do Was Cry
  Angel
  Back Up
  Be With You
  Broken Hearted Girl
  Crazy Feelings
  Crazy In Love
  Creole
  Drunk In Love
  End Of Time
  Everything I Do
  Fever
  Flaws and All (Blu-Ray)
  Gift From Virgo
  Goldmember
  Halo
  Have Your Way
  He Still Loves Me
  Hello Introduction
  Hey Goldmember
  Hill And Caela Talk
  I Can't Take No More
  I Got That (Instrumental)
  I Know
  I Wanna Be Where You Are (Instrumental)
  I Was Here
  I'm Leaving
  Idiot Boyfriend
  If I Were A Boy
  If Looks Could Kill (You Would Be Dead)
  In Da Club
  Jail
  Keep Giving Your Love To Me
  Last Great Seduction
  Like Me Daddy
  Love On Top
  My Heart Still Beats
  Naive
  Nothing Out There For Me
  Pepsi's Carmen
  Poison
  Sexy Lil Thug
  Signs
  Speechless
  Still in Love (Kissing You)
  Stop That!
  Suga Mama ilhouse Confessions) (Blu-Ray)
  Summertime
  Swing Low, Sweet Chariot
  Telephone
  That's How You Like It
  The Cards Never Lie
  The Closer I Get To You
  The Last Great Seduction!
  Time To Come Home
  Trust in Me
  Welcome to Hollywood))
  What Is It Gonna Be
  Who Run The World(girls)
  Work It Out
  Yes

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019