Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Maite Perroni


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   5 Minutos
 •   A Partir De Hoy
 •   A Rabiar
 •   A Rabiar (En Portugues)
 •   A Tu Lado
 •   A Tu Lado (En Frances)
 •   A Tu Lado (En Portugues)
 •   Aburrida Y Sola
 •   Adrenalina (En Portugues)
 •   Aire
 •   Algo Mas
 •   Alguien Tan Especial
 •   Algun Dia
 •   Amiga Gaviota
 •   Aun Ahora
 •   Aun Hay Algo
 •   Aun Hay Algo (En Frances)
 •   Aun Hay Algo (En Ingles)
 •   Aun Hay Algo (En Portugues)
 •   Baile Del Sapo
 •   Barbie De Plastico
 •   Besame Sin Miedo
 •   Bonita De Mas
 •   Cada Dia Sue
 •   Cayo Del Cielo
 •   Celestial
 •   Como Cada Dia
 •   Como Duele
 •   Como?
 •   Confiesame
 •   Contigo
 •   Corazon De Angel
 •   Corazon De Bombon
 •   Cuando Baja La Marea
 •   Cuando Baja La Marea (En Portugues)
 •   Cuando El Amor Se Acaba
 •   Dame
 •   De Musica Ligera
 •   Dejame
 •   Desesperadamente Loca
 •   Desesperadamente Sola
 •   Don Corazon
 •   Dos Enamorados
 •   Duele Ser
 •   El Amor No Fallara
 •   El Uno Para El Otro
 •   Enamorada
 •   Es Mejor Asi
 •   Es Por Amor
 •   Esta Soledad
 •   Este Corazon
 •   Este Corazon (En Ingles)
 •   Este Corazon (En Portugues)
 •   Fijate En Mi
 •   Fue En Un Cafe
 •   Fuego
 •   Fuego (En Portugues)
 •   Fuera
 •   Fuera (En Portugues)
 •   Futuro Ex-Novio
 •   Futuro Ex-Novio (En Ingles)
 •   Futuro Ex-Novio (En Portugues)
 •   Inalcanzable
 •   La Sensacion
 •   Lento
 •   Lento (En Ingles)
 •   Liso Sensual
 •   Llego El Amor
 •   Malas Intenciones
 •   Me Canse
 •   Me E Enamorado De Un Fan
 •   Me Largo
 •   Me Vale
 •   Me Voy
 •   Me Voy (En Ingles)
 •   Me Voy (En Portugues)
 •   Mexico, Mexico
 •   Mi Pecado
 •   Money Money
 •   No Hay
 •   No Me Importa
 •   No Pares
 •   No Pares (En Ingles)
 •   No Se Que Paso
 •   No Se Si Es Amor
 •   Noche
 •   Nosso Amor
 •   Nuestro Amor
 •   Otro Dia Que Va
 •   Otro Dia Que Va (En Portugues)
 •   Para Cosas Buenas
 •   Para Nada
 •   Por Besarte
 •   Por Ti
 •   Por Volverte A Ver
 •   Que Fue Del Amor
 •   Que Fue Del Amor (En Ingles)
 •   Que Fue Del Amor (En Portugues)
 •   Que Hay Detras
 •   Que Hay Detras(En Portugues)
 •   Quiza
 •   Rayo Rebelde
 •   Rebelde
 •   Rebelde (En Ingles)
 •   Rebelde (En Portugues)
 •   Responde
 •   Responde (En Portugues)
 •   Salvame
 •   Salvame (En Ingles)
 •   Salvame (En Italiano)
 •   Salvame (En Portugues)
 •   Santa No Soy
 •   Santa No Soy (En Portugues)
 •   Ser O Parecer
 •   Sera Porque Te Quiero
 •   Sin Despertar
 •   Sobredosis De Amor
 •   Solo Contigo
 •   Solo Para Ti
 •   Solo Para Ti(En Portugues)
 •   Solo Quedate En Silencio
 •   Solo Quedate En Silencio (En Portugues)
 •   Solo Tu
 •   Super Enamorandome
 •   Tal Vez Despues
 •   Tal Vez Mañana
 •   Te Empiezas A Enamorar
 •   Te Necesito
 •   Te Quiero
 •   Tenerte Y Quererte
 •   Tenerte Y Quererte (En Portugues)
 •   Tengo Una Mina
 •   Tras De Mi
 •   Tras De Mi (En Ingles)
 •   Tras De Mi (En Portugues)
 •   Tu Amor Cayo Del Cielo
 •   Tu Amor Cayo Del Cielo (En Ingles)
 •   Tu Dulce Voz
 •   Tu Falso Amor
 •   Una Cancion
 •   Una Historia De Amor
 •   Verano Peligroso
 •   Vete
 •   Viviendo De Noche

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.