Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Dulce Maria


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   24/7
 •   Aire
 •   Cuando Baja La Marea
 •   Dejame Ser
 •   Dicen
 •   Dos Enamorados
 •   El Regalo M
 •   El Verano
 •   Fuego
 •   Inevitable
 •   Ingenua
 •   Irremediablemente
 •   Lo Intentare
 •   Mor
 •   No Pares
 •   Para Olvidarte De M
 •   Pensando En Ti
 •   Quien Seras?
 •   Quiero Poder
 •   Si Tu Eres Mi Hombre
 •   Te Daria Todo
 •   Ven Ami
 •   Verano De Amor
 •   Vete
 •   Ya No

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.