Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Chenoa


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Adios
 •   Ain't No Sunshine
 •   Apologize
 •   Aprendiz
 •   Atrevete
 •   Ay
 •   Camina
 •   Cenicienta
 •   Chain Of Fools
 •   Chicas Solas (Girls Night Out)
 •   Cita A Ciegas
 •   Contigo Y Sin Ti
 •   Cuando Tu Vas
 •   De Amor Ya No Se Muere
 •   Desnuda Frente A Ti
 •   Dibujo Todo Sin Color
 •   Dieciseis
 •   Dime Si Lloras
 •   Duerme Safiya (Con Academia Ot2)
 •   El Alma En Pie
 •   El Centro De Mi Amor
 •   El Hombre Del Piano
 •   El Tiempo Que Me Das
 •   En Alma En Pie
 •   En Otro Cielo
 •   En Tu Cruz Me Clavaste
 •   Encadenada A Ti
 •   Escondidos
 •   Fallen
 •   Hola Como Te Va
 •   It's Raining Men
 •   Killing Me Softly
 •   La Balanguera
 •   La Bella Y La Bestia
 •   Ladron De Corazones
 •   Lady Marmalade
 •   Lia
 •   Love Of My Life
 •   Love Story
 •   Man In The Mirror
 •   Maybe This Time
 •   Me Enamoro Del Dolor
 •   Mi Musica Es Tu Voz
 •   Mi Reflejo
 •   Mucho Rodaje
 •   Mystify
 •   Nada Es Igual
 •   No Caer
 •   No Sirvo Para Estar Sin Ti
 •   Otro Amor Vendra
 •   Oye Mar
 •   Para Sentirte
 •   Profano O Sagrado
 •   Que Puedo Hacer
 •   Quiero Ser
 •   Respect
 •   Rosie Christmas
 •   Route 66
 •   Si De Amor Ya No Se Muere
 •   Si No Estas
 •   Sigo Aqui
 •   Sol, Noche Y Luna
 •   Somebody Else's Guy
 •   Sonrieme Si Eres Tu
 •   Soy Lo Que Me Das
 •   Soy Mujer
 •   Stop
 •   Suena
 •   Te Encontre
 •   Te Quiero, Te Quiero
 •   Tengo Razones
 •   The Best
 •   This Can't Be Love
 •   True Passion
 •   Una Mujer
 •   Vive La Vida
 •   Vuelvo A Ti
 •   What My Heart Wants To Say
 •   Why You Doin' Like That
 •   Ya Lo Ves
 •   Yo Te Dare

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.