Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Usher


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Addictive
 •   Appetite
 •   Bad Girl
 •   Bedtime
 •   Before I Met You
 •   Best Thing
 •   Breakdown
 •   Call Me A Mack
 •   Can T Let U Go
 •   Can U Get Wit It
 •   Can U Handle It?
 •   Can You Help Me
 •   Come Back
 •   Confession Part I
 •   Confessions
 •   Crazy
 •   Dat Girl Right There
 •   Do It To Me
 •   Doin' The Most
 •   Don't Be Cruel (Intro)
 •   Dreamin'
 •   Every Little Step
 •   Final Goodbye
 •   Follow Me
 •   Forever Young
 •   Gone Too Soon (michael Jackson Memorial)
 •   Good Ol' Ghetto
 •   Heavy
 •   Help Me
 •   His Mistakes
 •   Hottest Thing
 •   How Do I Say
 •   I Can't Let You Go
 •   I Can't Win
 •   I Don't Know
 •   I Need A Girl
 •   I Need Love
 •   I Swear I'm in Love
 •   I Will
 •   I Wish
 •   I'll Make It Right
 •   I'll Show You Love
 •   Ice Box (Remix)
 •   If I Want To
 •   In My Life Forever
 •   In This Club
 •   Interlude 1
 •   Interlude 2
 •   Intro
 •   Intro-Lude 8701
 •   It Is What It Is
 •   Just a Friend
 •   Just Like Me
 •   Let It Burn
 •   Life Time
 •   Lifetime
 •   Love Was Here
 •   Love You Gently
 •   Lovers And Friends
 •   Make It Rain
 •   My Boo (Remix)
 •   My Way
 •   Nice & Slow (Remix)
 •   Nice And Slow
 •   One Day You'll Be Mine
 •   One Hand
 •   Party
 •   Pianolude
 •   Pop Ya Collar
 •   Prayer For You
 •   Revolver
 •   Rock Wit'cha
 •   Roni
 •   Same Girl
 •   Scream
 •   Seduction
 •   Separated
 •   Shawty
 •   She Got The Part
 •   Simple Things
 •   Slow Jam
 •   Slow Love
 •   Smile Again
 •   Something Special
 •   Superstar
 •   Sweet Baby
 •   Sweet Lies
 •   T.T.P
 •   Take Your Hand
 •   Tender Love
 •   The Many Ways
 •   Think Of You
 •   This Ain't Sex
 •   Throwback
 •   Touch
 •   Traffic
 •   Truth Hurts
 •   Turn It Up
 •   U Are The One
 •   U Don't Have To
 •   U Don't Have To Call (Remix)
 •   U Got It Bad
 •   U R The One
 •   U Remind Me
 •   U Turn (the Almighty Mix)
 •   Wants For Dinner
 •   What You Need
 •   What's A Man To Do
 •   What's Goin' On
 •   Whatever I Want
 •   Whispers
 •   Who Is She 2 U
 •   Will Work For Love
 •   Without U
 •   Work It Out
 •   Yeah! (Remix)
 •   You Make Me Wanna...
 •   You Took My Heart
 •   You'll Be In My Heart

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.