Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Year Without Rain
  As a Blonde
  Back To You
  Brain Zapped
  Cinderella Story
  Crazy Funky Junky Hat
  Crush
  Es Un Gorro
  Everything Is Not What Is Seems
  Fetish
  Funky Hat
  I Don't Miss You at All
  I Got U
  I Promise You
  I Won't Apoligize
  If Cupid Had A Heart
  Kiss & Tell
  Los Hechiceros De Waverly Place
  Love You Like A Love Song Baby
  Me & The Rythm
  Moon Light
  More
  My Love By You
  Nada Es Aqui Lo Que Es
  Not What It Seems
  Oh, It's Magic
  Perfectly
  Same Old Love
  Stop & Erase
  Taki Taki
  The Way I Loved You
  Who Says
  Wizards Of Waverly Place Theme Song

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019