Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Nelly


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   5000
 •   Air Force Ones
 •   American Dream
 •   Another One
 •   Atl 2 STL
 •   Back Down
 •   Bang
 •   Batter Up
 •   Bay
 •   Blessed
 •   Blue Jeans
 •   Boom D Boom
 •   Boy
 •   Breathe
 •   C Is For Cookie
 •   Cg 2
 •   Chill
 •   Clubbin
 •   Collection Plate
 •   Country Grammar
 •   Dee Dee - Forever
 •   Deep Swing - In The Music
 •   Deep Swing - This Is The Sound
 •   Dem Boyz
 •   Die For You
 •   Dilemma
 •   Dis Iz da Life
 •   Down In Da Water
 •   E. I.
 •   Firefly
 •   For My
 •   Fuck It Then
 •   Geed, Hate, Envy
 •   Getcha Getcha
 •   Gettin' It Started
 •   Girlfriend (Remix)
 •   Grand Hang Out
 •   Greed, Hate, Envy
 •   Groovin Tonight
 •   Heart Of A Champion
 •   Here Comes The Boom
 •   Here We Come
 •   Hold Up
 •   Hot In Here
 •   How Many Lixxx
 •   Icey
 •   If
 •   In My Life
 •   In The Store
 •   Intro
 •   Just A Dream
 •   Killen Me Softly
 •   King's Highway
 •   La
 •   Let Me In Now
 •   Lie
 •   Long Night
 •   Love You So
 •   Lovin Me
 •   Luven Me
 •   Midwest Swing
 •   My Daddy
 •   My Place
 •   Nellyville
 •   Never Let 'Em See U Sweat
 •   No
 •   No Matter What I Do
 •   Nobody Knows
 •   Number One
 •   Off Glass
 •   Oh Nelly
 •   On The Grind
 •   On The Radio
 •   Onde Estas
 •   Outro
 •   Paradise
 •   Part Of Your World
 •   Pimp Juice
 •   Play It Off
 •   Playa
 •   Please Tell Me Why
 •   Pretty Toes
 •   Pull Ova
 •   Ride Wit Me
 •   River Don't Runnn
 •   Roc The Mic (Remix)
 •   Say Now
 •   Scandalous
 •   See You Work It
 •   Self-Esteem
 •   Show 'Em What You Won
 •   Soundtrack Xxx
 •   Spida Man
 •   Splurge
 •   St. Louie
 •   Steal Da Show
 •   Stick Out Ya Wrist
 •   Summer in the City
 •   Take A Piss Girl
 •   The Gank
 •   The Other Side
 •   Thicky Thick Girl
 •   Tho Dem Wrappas
 •   Tired
 •   Tonight
 •   U Ain't Him
 •   Ucud Gedit
 •   Utha Side
 •   Warrior
 •   Welcome To America
 •   What's Going On
 •   Where The Party At
 •   Who Fucks Wit Me
 •   Wiggle Wiggle
 •   Woodgrain & Leather Wit A Hole
 •   Wrap Sumden'

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.