Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Fuego Lento
  A Tu Medida
  Abrazame Y Besame
  Apapachandonos
  Aunque Me Cueste La Vida
  Chica Preferida
  Cobarde Mi Verdad
  Como Entender
  Como Saber
  Como Te Cae
  Contigo Otra Vez
  Corazon Bandido
  Cosquillitas
  Cuando Tu Pasas
  Cumba Iho
  Dimelo
  Dulzura
  El Deseo De Ti
  El Dolor De Tu Presencia
  El Momento
  Ensename
  Entre El Delirio Y La Locura
  Fuego Lento
  Fuera De Mi Vida
  Hasta El Fin Del Mundo
  No Hay Nadie Igual Como Tu
  No Te Voy A Perdonar
  No Voy A Llorar
  Para Olvidarte De Mi
  Por Un Beso
  Prefiero Irme Enamorada
  Que Me Ame Mas
  Si No Me Quieres Dimelo
  Si Tu Te Vas
  Si Yo Me Vuelvo A Enamorar
  Te Acordaras De Mi
  Tengo Miedo
  Tu
  Tu Castigo
  Tu Me Completas
  Tu Mejor Amiga
  Tuya
  Vamos Al Mundial
  Ven A Mi
  Vivo Y Muero En Tu Piel
  Vuelve
  Ya No
  Ya Veras
  You Say

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019