Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Traves De La Distancia
  A Tu Vera
  Ahora
  Ahora Tu
  Al Alba
  Amor De Hielo Y Sal
  Antes Que Amantes Amigos
  Aposte Por Ti
  Aprendiz
  Arbol Solitario
  Cambiaras
  Caminante Nocturno
  Como Cada Noche
  Como Un Angel
  Como Una Flor
  Contigo Aprend
  Devuelveme La Vida
  Dias Que Fueron
  Diles
  Dime Algo Bonito
  Donde Quiera Que Estes
  Duele
  En Otra Parte
  Enamorada
  Eres El Agua
  Esta Vez
  Fragiles
  Fui A Refugiarme
  Hablame
  Hechicera
  Hoy Desperte
  Inevitable
  La Ley De Los Hombres
  Las Llamas De Mi Hoguera
  Lo Que No Sabes
  Luchare
  Me Quedo Grande Tu Amor
  No Me Extrana Nada
  No Se Como Quererlo
  Otra Piel
  Perdida
  Por Una Vez
  Reflejo (Dance)
  Resucitar En Un Abrazo
  Sabes Bien
  Si Tu Me Dejas
  Siempre Tu
  Sin Caminos
  Sin Poderte Despedir
  Sin Ti Todo Anda Mal
  Sobrelleve
  Te Amare, Te Odiare
  Te Amo Por Eso
  Te Conozco Desde Siempre
  Toda
  Tu
  Ven A Pervertirme
  Vestir Un Color
  Vuelvo A El
  Y Si Fuera Ella
  Y Si No Da Mas
  Y Sigo Preguntandome

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019