Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Will.I.Am


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   All My Life
 •   America's Song
 •   Be OK
 •   Big N Chunky
 •   Colors
 •   Damn Girl/Brand New Day
 •   Dynamic Interlude
 •   Fantastic
 •   Fly Girl
 •   For Whom the Bell Tolls
 •   I Have A Dream
 •   Impatient
 •   Invisible
 •   London Bridge
 •   Make It Funky
 •   Money
 •   Mush Out
 •   Over
 •   Photographs
 •   Plane to PR
 •   S.O.S.
 •   Sunny Hours
 •   T.h.e (the Hardest Ever)
 •   Tell Of Tales
 •   The Traveling Song
 •   Treat Me Like Your Money
 •   Weekend
 •   Yes We Can

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.