Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Atje Prapa
  Burimi
  Buron
  Dhoma
  Dhoma E Ndotur
  Dua Të Shijoj Jetën
  E Kaluara
  Eja Edhe Ti
  Fle
  Fluturo
  I Huaj
  I Përlotur
  Jeta Në Zbrazëtirë
  Kalorësi
  Koka
  Kuptimi
  Lakmia
  Lutem
  Marashi Natën
  Martirët E Paqes
  Më Eduko
  Mbretëresha
  Misterioze
  Mjeran
  Muret E Larta
  Narcisoidi
  Nata
  Ndëshkim
  Ndihmë
  Ofendim
  Pagesa
  Paja
  Prapa
  Primitiv
  Respekti
  Rrobaqepës
  Rruga Në Perëndim
  Shëroj Me Lot
  Shija
  Shiu Në Prizren
  Si Nuk Kupton!
  Stërshitësi
  Stili
  Stolisje
  Thesi
  Thuaj Atyre
  Tokëzoi
  Trauma
  Trëndafil
  Tulipani
  Turbani
  Vajza
  Vikendi Në Prizren
  Violina
  Vlerësimi
  Votimi
  Zëri
  Zbrit
  Ziliqari
  Zjarri I Dashurisë
  Zonja

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019