Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Erza Muqoli


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   All I Want For Christmas Is You
 •   C'est Quoi Ça
 •   Derniere Danse
 •   Destin
 •   Devant
 •   Dommage
 •   Duaje Atdheun Tend
 •   Fillim
 •   Imagine
 •   Je Chanterai
 •   Les Étoiles
 •   Les Hologrammes
 •   Ma Prière D'enfant
 •   Margaux
 •   On Ecrit Sur Les Murs
 •   Papaoutai
 •   Pourquoi Certains Gagnent
 •   Qui A Le Droit
 •   Royals
 •   Stay
 •   Tant Qu'on Est Là
 •   Tout Le Bonheur Du Monde
 •   Vous Étiez Là

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.