Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Le Le S'ka
  Ata Xhelozojne
  Çfare Do Prej Meje
  Çunat E Milanos
  Brajan
  Dashuri E Falur
  Dashurova Nje Hyjneshe
  Durim
  Elias
  Escobar
  Flor Murati
  Gjigandja Ime
  Gjithmone Ne Krahe Te Mbaj
  Hannover
  Instagrami
  Jemi Nje Shpirt
  Jetim
  Kalendari
  Kallet
  Katile
  Kristina
  Mbreteresha Ime
  Me Ty Vitet Nuk I Ndjej
  Nani Nani
  Nazelie
  Ne Te Dy
  Nipat
  Nuk Mundem
  Nuk Te Dua
  Number One
  O Jetë Sa Shumë Të Dua
  Per Ty
  Per Visin E Amdiut
  Prap Me Ty
  Princi Zhanit
  Qerami Jeta
  Sare Sare
  Si Qershi
  Surprize
  Te Dy Perjete
  Tingujt E Dashnise
  Tirona
  Titi Bossi
  Trendafili Blu
  Urim Per Ditlindje
  Vec Pare A Ke
  Yje Jeni Ju

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019