Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Gent


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   100 K
 •   Alpha Empire
 •   Asylantentrap
 •   Baby
 •   Classic
 •   Criminal
 •   Day Date
 •   Die Strasse Lebt
 •   Fils De Pute
 •   Germania Zoll
 •   Ghetto
 •   Gjithkah
 •   GT
 •   Honey
 •   Hurensohn
 •   I Am Albana
 •   Ju Dua
 •   Kalle
 •   Kanun
 •   Kickdown
 •   Klein Chicago
 •   Kristall
 •   Ku Je
 •   Macht
 •   Mafiozi
 •   Mailbox
 •   Mein Zemer Aus Albanien
 •   Money Money
 •   Nase Kaputt
 •   Nummer Zu Gross
 •   Para Money
 •   Paramilitär
 •   Push Push
 •   Safe
 •   Shoki
 •   Shum Shum
 •   Ti Je

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.