Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Aria E Ernestit Nga Opera Don Pasquale
  Aria E Lenskit, Cajkovski
  Aria E Veshekut Nga Opera Nusja E Shitur
  Arie Nga Berberi I Seviljes
  Arie Nga Opera Madame Butterfly
  Arie Nga Opera Manon Lesko
  Asaman Trendafil I Celes
  Capkenia Ime
  Deshire Pranverore
  Dhimbja E Nanes
  Dhimbje Dashurie
  Hallet E Bilbilit
  Kavatina Nga Rusallka
  Keto Nizamet E Shqiperise
  Leter
  Lule Borë
  Lulja E Hallit
  Ma More Zemren
  Malli Im
  Mirupafshim Jorgjia
  Mori Vash Syzeze
  Muzike E Ndaluar
  Ne Fushe Te Uznoves
  O Mor Rrush I Zi
  O Sabah I Pare
  Per Syte Qe Me Mahnisin
  Pyll I Dashur
  Ramanea Almavives
  Serenata Nga Opera Palacot
  Syrin Ma Ke Filxhanli
  Te Kam Pritur
  Te Pres
  Tek Ujet E Burimit
  Trendafili Dhe Zogu
  Vajza E Perëndimit

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019