Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ekrem Gj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   8-she Per Qdo Dit
 •   A Je Gati
 •   A Po Ma Jep
 •   A Po Ma Merr
 •   Aftsi
 •   Amo Orginall
 •   Apet (Pt.2)
 •   Auto-Eki
 •   B.o.m.b
 •   Banga
 •   Bash Qaj
 •   Bima Knej
 •   Blling Rapp (shum Si Fejk)
 •   Bounce Me Mu
 •   Can't Fake It
 •   Crazy Eki
 •   Day N'gja (Danger)
 •   Diskotek
 •   Diss (Bujes)
 •   Dita Nrim
 •   Drjet Diss
 •   Edhe 1 Her'
 •   Ek Gjaja
 •   Ek Iz Bek
 •   Ekrem Gj International
 •   End Tha Drought
 •   Erdh Vakti (Dyfish)
 •   Erdhi Vakti
 •   Faleminderit (outro)
 •   Feel This
 •   Fol A Ki Mo
 •   Get It Right
 •   Go Home
 •   Grrithën
 •   Hakmarrje
 •   Hello
 •   Holla
 •   Hyrëm Tash
 •   I Pandalshëm
 •   I'm A Boss
 •   Ik
 •   Interlude 2
 •   Interlude I
 •   International
 •   Intro
 •   Intro (instrumental)
 •   Jebacher
 •   Jena Kthy
 •   Jom N'mision
 •   Kadale
 •   Keep It Real
 •   Kom Pa
 •   Krejt Sicko
 •   Kur Eksplodon
 •   Kush Jon Ma P (Kiggas Diss)
 •   Ky Sen
 •   Linda
 •   Me Çdo Rimë
 •   Merr Frymë
 •   Mirësevini (Intro)
 •   Money Right
 •   Mos Qo Kry
 •   Mos U Tut
 •   Mr. Hip Hop
 •   My City (intro)
 •   Ndodhi N'jetë
 •   Ninullat
 •   Një Ditë Dielli
 •   Nuk Jom Yll
 •   Okey
 •   Onderr
 •   Pa Kushte
 •   Paralajmrim
 •   Pare Nuk Kish
 •   Për Kon
 •   Për Rima (part 1)
 •   Përkthys T’dashtun
 •   Per Legjenda
 •   Perëndimi
 •   Po Du
 •   Po Du Sex
 •   Po Nihna Keq
 •   Prishtina Thërret
 •   Qa O Tripi
 •   Qdo Her Ma Ron
 •   Qu
 •   Qysh U Kon
 •   Reep
 •   Rimat (Outro)
 •   Rrin Ron
 •   Rrugës Shkon
 •   S'ka Outro
 •   S'po Kuptojnë
 •   Sen Ndryshe
 •   Shiptarë
 •   Shuej
 •   Sick As Ever
 •   Sikur Ti
 •   Sikur Ti (pt. 2)
 •   Smile On My Face
 •   Sukur Qen
 •   Ta Han Zemrën
 •   Ta Hekim Flamën
 •   Thejna
 •   Thithm
 •   Thjesht
 •   Tjert Folin
 •   Trus Both
 •   Un E Ti
 •   Un Jom Eki
 •   Underground King
 •   Until Next Time
 •   Varrimi (Rd Diss)
 •   Veq Un E Di
 •   Vrazhd
 •   Vula 8
 •   Zhage Fort

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.