Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Vellezerit Kukli


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ç'me Ka Zene Nje Hall
 •   Kendojme Me Mall
 •   Keshave E Manastirit
 •   Kolazh Popullor 2016
 •   Ky Fustani Jot
 •   Mikpritja Sulovare
 •   O Vellai Mbare
 •   Rrotulloma Syrin
 •   Syzeza
 •   T'kam Dashni
 •   Ta Hodha Sevdane
 •   Thone Se Je E Vogel
 •   Uron Nena Djalin
 •   Vajti Vjerra Ne Gosti
 •   Vajze Nuri

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.