Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ajo Eshte Kudo
  Atë Që Meriton!
  Çast
  Çudi!
  Çuditërisht
  Ëngjëjt
  Bij Të K’saj Toke
  Bisedë Me Diellin
  Bisede Me Kohen
  Cdo Here.
  Dielli
  Dielli Zbriti Ngadalë
  Distancohem
  Dritez Perëndie
  Duaj Nate E Dite!
  E Nesërmja
  E Verteta Nuk Vdes Kurre!
  Ecejake Neper Kohe
  Ecim
  Edhe Pse Heshtur, Zemra Te Therr
  Ego
  Erën E Shiut
  Fjalët
  Goditja E Fundit
  Habitem
  I Ke Te Tera Dhe S'ke Asgje...
  Imazhi I Vertete
  Kam Parë...
  Kam Plote
  Ku Shkon Kjo Turme!?
  Kur
  Kur Dy Zemra
  Kur Shndrit Dielli
  Kur Vitet Ikin
  Lere Njeriun Te Qete
  Lidhje E Përbashkët!.
  Mall I Tretur
  Mbi Gjithcka Eshte Dashuria
  Mbi Re
  Me E Madhja Dashuri
  Mendimet
  Mendimi Im!
  Mjafton
  Moj Dritëz-Pranverë
  Moj Toka Ime E Mire
  Moment!
  Nëna Ime!
  Ndjeva
  Ne
  Ne Drejtesi
  Ne K’Te Bote Ka Vec Nje Zot!
  Ne Udhetim
  Nje Bote Me E Mire
  Nje Drite
  Nuk Ka Rëndësi,..
  Pa Dashuri
  Pak Shpresë
  Pakti Me Hënën.
  Paqartësi
  Paqja Si Shpetim
  Parajse E Vertete
  Për Ty Valbonë!
  Përrballë
  Per Jeten.
  Per Ty Nene Shqiperi
  Perëndimi
  Perjete
  Pranvera E Qytetit Tim
  Provo
  Qesh Atdheu Im!
  Rendje
  Se Jam E Lumtur!.
  Shpresa Si Nje Enderr...
  Shqiperia Eshte Perle
  Shqiperia Eshte Zonje
  Sikur
  Sot Eshte E Diele
  Tak Tak Tak
  Te Ngelesh Njeri
  Toka Ime
  Une E Di
  Une E Di, E Ndieje
  Vallzimi I Erës Së Lehtë
  Vendi Im
  Vendit Tim Të Ëmbël!
  Vendit Tim!
  Vjen Nje Cast
  Vjeshtes
  Vlorës

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019