Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Mc Kresha


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   23 E 27
 •   28 Augusto
 •   44 Magnums
 •   5sta' Hustla
 •   Afro Puffs
 •   Aha Aha
 •   Albanian Girl
 •   Amsterdam
 •   Ayea
 •   B*#ch Ti Je Hajgare!
 •   B-Day Party
 •   B.M.W Plako
 •   Bad Boi
 •   Beat Murderer
 •   Beirut
 •   Blla Blla Blla
 •   Boom
 •   Boulevard
 •   Bright Big City
 •   Bring It On
 •   Business
 •   Cik Cak
 •   Cok Guzel
 •   Da Green
 •   Dhipi Po Lyp Sex
 •   Diskotek Me Uzi
 •   Donald Slam Dunk Outro
 •   Dope Boy
 •   Duqa Mi Duqa
 •   Era
 •   Estrada
 •   F@#k Em
 •   Fejkera
 •   Filmi I Fundit
 •   Fit (Skit)
 •   Freestyle
 •   Fuck Tallava
 •   Hajde Zemër Gjuju Me Pare
 •   Hall Of Fame
 •   Harro
 •   Haverit
 •   Here We R
 •   Hip Hopin E Du
 •   Hip-Hop
 •   Hip-Hop Me Klase
 •   Hiti
 •   Hustla
 •   I Kem Bo Kushtet
 •   I Kem Bo Kushtet (Pt. 2)
 •   Interlude Patikat E Mija
 •   Intro Air Force 1
 •   Intro P.I.N.T. (Lui Lui)
 •   Intro Patikat E Mija
 •   Jarania Jon
 •   Jeni Marre
 •   Kon Pe Shan Me Non
 •   Konga Jem
 •   Ky Tipi
 •   Lej Flleshat
 •   Let It Go
 •   Luv Luv
 •   Lyrical Warfare
 •   M'ka Bo Dru
 •   Made Kartel Freestyle
 •   Maje N'men
 •   MMHS
 •   Mos Mu Shit Mangup
 •   My Bia
 •   My Bitch
 •   Myne
 •   Nëse Je Për
 •   N’disko T’shqiptarve
 •   Njo Dy Njo Dy
 •   Not U
 •   Not U (Remix)
 •   Not U (uncensored)
 •   Nuk Ini Gangsta
 •   Nuk Ini Gangsta Vs Untouchable
 •   Nuk O' Faji Jem
 •   Outro Patikat E Mija
 •   Pa Mu
 •   Paret Vin N'fund T'mujit
 •   Patikat E Mia
 •   Për Ty
 •   Per Inati Po Me Qef
 •   Pi Mahalles Temes A Tanes
 •   Pi Veriu Dej N'pakufi
 •   Plasticman
 •   Poem
 •   Police
 •   Pshtymi Do Rima
 •   Qoni Durt
 •   Rollin
 •   Rrehni Shuplaka
 •   S'mund T'jetoj Pa Ty
 •   S'thirri Ne Telefon
 •   S.C.R.E.A.M
 •   Sa Mire Me Kon Une
 •   Semafori
 •   Shkalla E Suksesit
 •   Shqiphop (Diss Serbia, Greqia, Rusia)
 •   Shum Classy
 •   Si N'fore
 •   Ska Lidhje
 •   Ski Çka M'lof
 •   Specat
 •   Spo Ma Nin
 •   Storm
 •   Street Shit
 •   T.I.M.E.
 •   Tha Boss
 •   The Comeback
 •   Themeli
 •   Thirri Krejt Shoqet
 •   Untouchable
 •   Vront
 •   Weekend
 •   Y.W.L
 •   Yes Sir
 •   Young, Wild & Livin' It

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.