Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Xhemi Nokshiqi Muzai


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ciken Tone E Bane Djale
 •   Come On Baby
 •   Dashuria
 •   Dheu I Embel
 •   Do Marr Ciften
 •   Doli Goca Ne Penxhere
 •   Fale Fale
 •   Fluturon Shqiponja
 •   Gjeta Mindilin
 •   Gjuha Shqipe
 •   Kur Ma Shekel Synin E Si
 •   Love U
 •   Lule Trendeline
 •   Me Prit
 •   Melodi Trimerie
 •   Moj Bjondin
 •   Moj Saranda
 •   Ti Prej Meje U Largove
 •   Tropoja Kreshnike
 •   Vajza E Cobanit
 •   Vdeksha Ne Sy Te Tu (Kenge Humoristike)
 •   Vogelushja Kosovare
 •   Xinxilushe
 •   You Are The Only One (Mbreteresha E Ilirise)

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.