Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Dardan


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   10 Euro Samsung
 •   10 Euro Samsung (Remix)
 •   A Milly
 •   ACAB
 •   Airmax Gegen Kopf
 •   Albanian Inhale
 •   Albo Trap
 •   Albo Trap Part.2
 •   Amigo
 •   Atención
 •   Atme Durch
 •   Bla Bla Bla
 •   Boulevard
 •   Caipirinha
 •   Charlie Raffaello
 •   Cocaine Cowboys
 •   Coco Mama
 •   Dardy Luther King
 •   DardyNextDoor
 •   Das Magazin Ist Full
 •   Donuts-N-Harmony
 •   Ey Bra
 •   Facetime
 •   Facetime (Remix)
 •   Ferragamo Ghostface
 •   Fiesta
 •   Flex Fm (Backstage Cypher #1)
 •   Fuego
 •   Geldzählmaschine
 •   Goodbye/Bye Bye Bye
 •   Grün Gelb Lila
 •   Hallo Deutschrap
 •   Heckler & Koch
 •   Highlife
 •   Hypnotize
 •   Hypnotize Mafia/Alle Konten Sind Gedeckt
 •   Ice
 •   Ich Bin Online
 •   In Deinen Händen
 •   Jump
 •   Keiner Will Mit Dir Tanzen
 •   Knast Oder Tod
 •   Kobe
 •   Komm Kolleg
 •   Komm Zu Hypnotize
 •   Kripos Jagen
 •   Krone
 •   LFR (Remix)
 •   Licht
 •   Lolo
 •   Makina
 •   Malibu
 •   Mámá
 •   Mi Corazon
 •   Miami Vibes
 •   Mister Dardy
 •   Mula
 •   Oh Mama Oh Baba
 •   Ozzy Osbourne
 •   Pack Die Pakete
 •   Para Money/Nenn Mich Nicht Bro
 •   Piccos
 •   Poker
 •   Santa Muerte
 •   Savage
 •   Schachmatt
 •   Sorry
 •   Telefon
 •   Tick Aus Wie 50 Cent
 •   Tokyo Drift
 •   Tommy Jeans
 •   Traumzone
 •   Umsatz
 •   Vamos
 •   Wakka Flocka Flame
 •   Walking Dead
 •   Weil Ich Albaner Bin
 •   Wer Macht Para 2
 •   Wer Macht Para?
 •   Wir Flexen Flexen

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.