Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  9 Milly
  Überlebt
  Balla
  CKPU (Crack, Koks, Piece, Unternehmen)
  Czech Republic
  Der Richtige Moment
  Die Zeit Vergeht
  Eine Träne
  Fast Life
  Für Die Familie
  Fragen
  Freiheit
  Fuck The Police
  Geld Verdammt
  Ghetto
  Gjynah
  Hallo Hallo
  Haze Im Paper
  Im Milieu
  Intro (Küss Meine Nikez)
  Ist Es Wahr
  Ja Ja
  Kamehameha
  Kartell
  Ketten Cartier
  Kmn Member
  Koka
  Kopf Schrott
  Kriminell
  La La
  Leben Schnell
  Lelele
  Lolo
  Mama
  Mango
  Marlboro Lifestyle
  Meister Yoda
  Milieu 2
  Mitternacht
  Money Money
  Nese Don
  Nike Pullover
  Outro (Küss Meine Nikez)
  Pam Pam
  Pare
  Patte Fliest
  Qa Bone
  Rein Raus
  Seele
  Skam Koh
  So Lang Die Straße Lebt
  So Wie Du
  Trick 7
  Vallah
  Villa In Weiss
  Vllavi Jem (R.I.P.)
  Weil Ich Muss
  Wenn Die Sonne Untergeht
  Wer Will Mitfahren
  Wir Hatten Nix
  Wo Ich Herkomm
  Ya Kahba
  Zieh
  Zigarren Havanna

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019