Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Sergio


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ain't Got Time
 •   Ajer
 •   Alone
 •   Come Back Again
 •   Delisia
 •   Dije Zemer
 •   Djali Prej Shqipnie
 •   Emanuela
 •   Heart Beating Hard
 •   I Just Wanna Say
 •   Lately
 •   Pantera
 •   Per Inati
 •   Quiero Mi Amor
 •   Rich Kidz
 •   U Fucked Up
 •   Without U

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.