Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Shonak


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   20
 •   24 n7
 •   5 Shkall
 •   Ai Me Nuk Jeton
 •   Anormal
 •   Besimin S'e Hekim
 •   Diamant
 •   Edhe 1 Nat
 •   Fake
 •   Goce Goce
 •   Hey
 •   Jena Nalt
 •   Krejt Boten
 •   Letizia
 •   Lidhjet E Forta
 •   Ma Bella
 •   Marijuana
 •   Mouldy
 •   My Daling
 •   N'venin Tim
 •   Per Ne Folin
 •   Selfmade
 •   Sonte
 •   T'bjen Fati
 •   Tkam Fal

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.