Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1389
  1996
  Abdullahu
  Adriatik
  Agim I Ri
  Agim Kafkian
  Ajër I Natës
  Ajkuna
  Akuarium
  Andromaka
  Atdheu Është Një Djalë Që Plaket
  Atdheu Im
  Atdheu Rrjedh Gjak Përditë
  Athina
  Çarja E Qiellit
  Çështje Varresh
  Është Një Vend Që Unë E Dua
  Barbarët
  Besnikëria
  Bisedë Me Migjenin
  Borë Dhe Shpirt
  Buzëqeshja Jote Ëngjellore
  Dashuri Në Kapitalizëm
  Dashuri Që Të Kall
  Dedikim Për Vladimir Majakovskin
  Delviniot
  Dhimbja Më E Madhe Nuk Është Fizike
  Dhomë E Emigrimit
  Dhunimi
  Dielli Në Perëndim
  Dimër
  Dinjitet
  Ditiramb
  Djalë Nga Drenica
  Djemtë E Kromit
  Dolli Për Njerëzinë
  Dramë E Jetës
  Drini I Zi
  Dritat E Makinave Natën
  E Keqja Në Zemër Të Botës Dec 15
  E Vërteta
  Eci Turbullt Në Tokë Shqiptare
  Elegji Për Shpirtat E Trazuar
  Erë Deti
  Errësirë
  Euria Dhe Noti
  Falje
  Fantazma
  Fëmija I Humbur
  Ferra
  Fijet E Kombit
  Fiskaja
  Flotus
  Forma Të Lirisë
  Funeral
  Fytyrëshumtët
  Gërvishtja E Qiellit
  Gijotinë (Një Personazh Që Flet)
  Gjysmëhëna E Përgjakur
  Goditja
  Heronjtë
  Heshtja
  Hije Të Së Shkuarës
  Himn Për Dashurinë
  Homeri
  Humnerë
  Imazhe Fëmijërie
  Intrigantët
  Iraniani Në Athinë
  Kaltërsi E Natës
  Kasapët
  Kashmiri
  Kazmë Shpirtit
  Këngë E Kafkës
  Koha Rrotullohet
  Kohë E Plagës Së Qelbur
  Kohë E Turbullt
  Kombi Dhe Kombe
  Korifenjtë
  Kozmos
  Kufijtë Janë Pronë E Mortjes
  Kujtime
  Kulturë Aleksandrine
  Kundërpedal
  Kur Ike Ti
  Lagjia E Përbaltur
  Lagjia E Re
  Lavdi Për Poetët
  Lindja
  Liri E Zezë
  Llumi I Llumit
  Lotët Si Çurg
  Lule
  Lumi, Dëshmitari Historik
  Mbi Mitin
  Mbi Qenie Majmunore
  Mizat
  Natë Dhe Hënë
  Në Vendin E Krimit
  Nën Presion
  Nëna Ime
  Ndodh
  Ne Nga Bulqiza
  Ne Që Shohim Përtej
  Një Dashuri Në Moshën 20 Vjeç
  Një Djalë
  Një Hap Larg Atdheut
  Një Nënë
  Një Njeri Me 100 Fytyra
  Një Shtet
  Një Sy Gjumë Në Grurë, Në Vapë
  Një Tërmet Në Meksikë
  Një Tufë Me Lule
  Një Turk Në Napoli
  Një Vullkan Kam Në Shpirt
  Njerëzit E Mëdhenj
  Njeriu Dhe Bomba Atomike
  Njeriu Me Gjak Të Qelbur
  Njeriu Me Migrenë
  Njeriu Në Olimp
  Nola E Dashur
  Odisea
  Parisi Dhe Kryeqytete
  Pasaportat E Botës
  Pëllumbi Dhe Shigjetat
  Përmbi Re
  Përplasja E Brezave
  Përplasja E Meteorëve
  Plagosja
  Po Sonte Do Të Besoj
  Poetët
  Poezi Për Otranton
  Poezia
  Poezia E Pakuptueshme
  Poseidoni Nuk Është I Lumtur
  Prostitucion
  Prusia U Bë Hi
  Pse Poetët Vdesin 27 Vjeç
  Punë E Gradaçelave
  Qentë E Natës
  Qetësi
  Qytet Pa Zemër
  Qyteti I Veriut
  Qyteti Im
  Qytezës Sime
  Rikthimi
  Rrathë Danteskë
  Rrëfimi I Ushtar Fat’hi
  Rrugë E Natës
  Shakaja Më (E Hidhur) E Njerëzimit
  Shënime Kronikani
  Shëtitja E Madhe
  Shëtitje E Zezë
  Shesh-Pushimi
  Shiu
  Shkallarë
  Shpërbërja
  Shpirt Poeti
  Shpirt Satanai
  Shpirti Im
  Shpresa
  Shqipëria
  Shqiptar
  Shtëllungat E Natës
  Shtëpi E Ngrohtë
  Shuarja E Dy Jetëve
  Simfoni
  Siria Nuk Është Larg
  Sizifi Është I Lumtur
  Slobodan
  Sokrati Në Athinë
  Sonet (2)
  Sonte
  Sot U Deva
  Statuja E Çuditshme
  Stërkala Të Përjetshme
  Takim Me Homerin
  Taksisti
  Talentet E Vdekur
  Të Digjesh Në Zjarr
  Të Ndjesh Ekzistencën
  T’i Hash Shpirtin Poezisë
  Thirrje Në Errësirë
  Thjesht Një Hi
  Ti Pinje Ujë Me Gaz
  Ti Tradhtare
  Tradhti
  Tradhti Pas Tradhtie
  Tragjedisë
  Trëndafil
  Turisti Maroken
  U Dashurova Flakë E Valë
  Unë Dhe Shoku Im
  Unë Do Qaj
  Valë E Detit
  Vdekja Më Vjen Përditë
  Vdekje Si Kjo
  Vdiq Akili, Fitoi Greqia
  Vetmi
  Vjolë
  Vranësirë
  Xhungël
  Yjet
  Zë Në Errësirë
  Zemër
  Zemra Nënash
  Zjarrmi
  Zot Dënoje
  Zyrë Dhe Natyrë

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.
Mund të na tregoni adresën e saktë URL të faqes së internetit ku mund të bëjmë verifikimet tona.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2018