Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Arjeta Vllasa


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ball Per Ball
 •   Diqka Po Zihet
 •   Duro Zemer
 •   E Pa Emer Dashuri
 •   Edhe Kush U Qu Aman Aman
 •   Fundi
 •   Hajde Hajde Sonte Knojna
 •   I Padrejte
 •   Kreshtat E Kosoves
 •   Larg Nga Syte
 •   Moj E Mir E Bukur Shum
 •   Nanë
 •   Ne Kajde Te Defit
 •   Nese Me Zemer
 •   Nobody's Perfect
 •   Oj Lulie Pllumb I Bardhe
 •   Potpuri 2014
 •   Si Dikur
 •   Sish Ba Nami
 •   Sonte Kemi Dasem
 •   Tallava 1 2013
 •   Tallava 2013
 •   Te Vogel Te Mora

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.