Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ah,sikur...
  Ç'ditë E Bukur..
  Ç'e Dua,të Tillë Jetë..
  Çiftet Në Park
  Çudi Të Jetës!
  Dashuri E Parë
  Dashuri E Poezi!
  Dashuria
  Dashuria Që Vret..
  Deti
  Dialog Në Shtrat
  Ditëlindja Ime!
  Drejtësia
  E Humbëm Njëri Tjetrin
  E Mjera Lule!
  Elefanti Dhe Zogu
  Endacaku
  Fjalët E Botës
  Flokët Kaçurelë
  Grua!
  Hera E Parë
  Hyjnia Ime!
  I Lirë Si Zog
  Jetë E Zymtë
  Kohë E Egër
  Kumari
  Lamtumirë!
  Largësia
  Lermë Të Hyj
  Letër Për Ty!
  Lotët E Një Gruaje
  Lozonjare
  Luftë Më Ke Hapur Prapë..
  Lumi
  Më Lër, E Dashur Një Takim!
  Më Shkoi Dhe Rinia...
  Mendimet
  Moj Mike
  Mos Mi Hidh Sytë
  Natyrës
  Në 8 Mars
  Në Pyll
  Në Vetmi
  Nënë E Dashur!
  Nënës Sime
  Ne U Grindëm Atëherë
  Netëve Pa Hënë
  Një Çift
  Një Boshllëk Më Le
  Një Gruaje
  Një Lule Maji
  Një Mëngjes
  Njerëzit
  Njollë E Gjakut Tënd
  Pa Ty
  Pas Kaq Vitesh
  Për Ditëlindjen Time!
  Perëndimi
  Pluhuri
  Qerozi Dhe Tigri
  S'ishte E Thënë!
  S'mundem Të Harroj!
  S'u Ktheva Më
  S'u Lodh Kjo Zemra Ime!
  Shkolla
  Shok I Mirë
  Shoku Im
  Si Gjethe E Tharrë!
  Të Desha Vetëm Ty!
  Të Paaftët
  Të Pijmë Një Gotë
  Trishtim!
  Vajza Që Vërshëllente
  Vajzë E Bukur
  Vdekjes!
  Vetmia
  Vite Që Shkuan
  Vuajtje Të Dashurisë
  Zemër E Lodhur
  Zemra S'paska Shërim
  Zhgënjim!

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019