Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Xonn


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Babe
 •   Dashurija Jonë
 •   Dikur (Remix)
 •   Eh Sa Her
 •   Fati Tjeter Kujt
 •   Hej Dashni
 •   Je Feju
 •   Lamtumir
 •   Loti I Jetimit
 •   Me Lot Në Sy
 •   Nje Vajz Te Bukur
 •   Oj Xhan
 •   Oj Zonjush
 •   Pse Ke Ik
 •   S'jena Mo
 •   Tragjedi
 •   Trendafili Bardh
 •   Urime Martesa

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.