Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Mirvet Dhe Ramize


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bejna Dasem
 •   Bilbili Ne Kashte
 •   Dasma E Madhe
 •   Do Ti Kallim Fitilat
 •   Drandafili Im
 •   Ejani Në Plazh
 •   Erdhi Dita Bohesh Dhëndër
 •   Genjeshtare
 •   Kenge Synetie
 •   Kqyrni Shoqe
 •   Kush Po Luan Valle
 •   Moj E Mire Shume Ta Due Namin
 •   Na Ka Ardhe Ni Dore
 •   Nese Mu Me Dashuron
 •   Oj Lulie Oj Llokum
 •   Para Dere Na Ka Bi Nje Rrush
 •   Prej Tetove N'gostivar

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.