Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Amadisi I Ri
  E Dashura Shkruan Perseri
  Gjeja Me E Mire
  I Perendishmi
  Kam Dashur, Po Dua Tani…
  Kenga E Nates
  Kengetari
  Kupidi Dhe Psikja
  Kushtim
  Mall
  Mbane Lumit
  Mbreti I Pyllit
  Mbreti I Tules
  Me Nje Gjerdan Te Arte
  Nate E Bukur
  Pleshti
  Qetesia
  Shoqeri
  Shpejt Dhe Ngadale
  Shpresa
  Si Erdhe Ti?
  Si I Vdekur
  Surprize E Fuqishme
  Te Damunit
  Te Zgjedhures
  Vallja E Vdekjes
  Vija
  Vjollca

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019