Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ëmbëlsi Jetësore
  Ëndrrat Janë Mushka Të Hazdisura
  Balerinë E Parë E Universit
  Bariu Andromeda Dhe Hëna
  Bletë Që S'vijnë Më
  Bota Në Dritare
  Brunet
  Bukuria E Femrës
  Bukuroshes Jetë
  Cikli I Jetës
  Cmira Është Gjenetike
  Dashuri Në Biçikletë
  Dëshira Të Bukura
  Dita E Flamurit
  Ditët Në Shtator Janë Magjike
  Do Shkojë Në Kozmos
  Do U Kalojë Revolucioni Te Dera
  Do Vijë Një Kohë
  Drita E Art E Pasdites
  Dua Të Fluturojë
  E Ardhmja Me Frena Dore
  E Gjithë Toka Është Një Mëhallë
  Erdhi Pranvera
  Estetika Dhe Shpirti Bashkë Në Tavolinë
  Fantazma Trashgimtare
  Femra Dhe Muzika E Mbajnë Tokën Ndezur
  Femrat Kanë Aftësi Tej-Tokësore
  Filozofi Se Ka Më Qetësinë E Dikurshme
  Fiqtë Dhe Fëmijëria Ime
  Fjala Është Një Vepër Arti E Njeriut
  Fshati Fëmijërisë Së Bukur
  Gjyshi Dhe Mediat Sociale
  Gruaja E Bukur
  Jeta
  Konjaku Është Historian
  Krimbi Paqsor Dhe Molla
  Lartësia E Jetës
  Lokale Mençurie Çdo Njëzet Metra
  Ma Morri Mendjen Përfare
  Mahnitje Njerëzore
  Mali Dhe Njerëzit
  Maskarenjtë E Vendit Tim
  Mendimet
  Mendimi Udhëton Më Shpejt Se Drita
  Mendjemadhi S'bëhet Dot Gjeometër
  Mos I Vrapo Jetës
  Në Mal Do Shkoj
  Ngjyrat Nuk Qëllohen
  Nisemi Nga Vetja
  Një Grua Po Humbet Dashnorin
  Njerëz Që Ua Hedhin Fajin Yjeve
  Njeriu Që Su Bë Dot Dallendyshe
  Njeriu Shumicë Dhe Lumturia Gjysmake
  Nusja E Re Me Burrë Xheloz
  Origjina E Kthimit Në Asgjë
  Po Vidhet Kungulli
  Po Vjen Andromeda
  Pse Njerëzit Gënjejnë
  Qielli Me Yjet Falas
  Shkojnë Jetët
  Shpirti Dhe E Bukura
  Tej Kësaj Bote
  Tirana I Vjedh Të Shkuarën Njerëzve
  Udhës Së Jetës
  Vijshmëria Ditore E Jetës
  Zemra Dhe Truri
  Zhgarravinat E Picos
  Zjarr Shpirtëror
  Zoti Jep Oferta Për Çiftet E Reja

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019