Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Çastet E Ditëve Të Mira
  Ëndrrat
  Biri Im
  Buzëqeshja
  Buzëqeshja E Nënës
  Deltina
  Duke Lexuar Poetin Palestinez Mahmoud Darwich
  Gjyshërit
  Gruri
  Hapat
  Jeta Një Minut
  Koha Dhe Harresa
  Kujtimi
  Letër Për Një Ministër
  Në Bulevardin Ukshin Hoti
  Në Kraharorin E Pa Plotësisë
  Në Velin E Vjeshtës
  Njeriu Dhe Pema
  Obelisk
  Orët
  Për Tokën
  Përmbytje
  Porosia
  Sa Herë Dua
  Skicë Para Pasqyrës
  Statuti Për Njeriun E Mirë Dhe Shoqërinë
  Ura E Fjalës
  Urim
  Vjeshta

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019