Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Anes!
  Arlinda
  Ç'e Deshe
  Ëndrrave
  Bonzhuuu! (Bonjour!)
  Buzëlulja Me Tymnajë
  Do Ta Zgjeroj
  Femijeria
  Gjaku Gjakun
  Gjeta Eshke
  Gjysma
  Gurgullime Ne Pellazgi
  Hajk
  Jam Pikë Që Pikoj
  Jam-Jam-Jam
  Kalligruri
  Kujdes
  Laryshësi Vlere
  Ma Lëndon
  Mbresa
  Miqësi Brilante
  Mos Ma Grabisni
  Muze E Frymezim
  Na Mbyten Deshtaket Gjeni
  O I Madhi Dritero
  Plaç O Varg
  Poetes Mimoza Ahmeti
  S'bëhem Dot
  Shaka
  Si Tri Të Tërfilit
  Sot Ka Ditelindjen Naimi
  Un'jam Grua
  Zemërnëna
  Zemer Nene
  Zilja E Fundit

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019