Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Arben Dreshaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Adem Jashari
 •   Agim Ramadani
 •   Atdhe
 •   Atje (Në Bjeshkët E Nalta)
 •   Befasi Nuk Ka
 •   Dashni
 •   Dëshmorit Ismet Bicaj
 •   Dëshmorit Muharrem Vuthaj
 •   Dembeli “Kreativ”
 •   Dhurata E Dhuruar
 •   Dimri
 •   Ditët E Javës
 •   Dritëhijet
 •   Dua
 •   Enigmatike
 •   Faleminderit Mërgimtarë
 •   Flamuri Kuq E Zi
 •   Jeta E Vdekja
 •   Jeto, Mos Vajto
 •   Koha Ecën Shpejt
 •   Kosova & Dardanët
 •   Ku Ta Le Këtë Mall
 •   Kujtimet
 •   Kulla Shqiptare
 •   Kurbeti
 •   Kush Jam Unë
 •   Lotët
 •   Mbahu Shqipëri
 •   Me Fat Kosovë Ushtria
 •   Me Mall
 •   Mirë Se U Ktheve Pavarësi!
 •   Mjerimi I Tyre, Turpi I Jonë
 •   Mos Harro Të Më Harrosh
 •   Mos U Brengos
 •   Mos Vuaj Për Mua
 •   Na Doli Ndryshe Dallëndyshe
 •   Nëna E Babai
 •   Një Jetë Me Mall
 •   Nuk Të Dua
 •   Oksigjen Je Për Mua
 •   Pa Pare
 •   Paraja
 •   Për Falje Nuk Pat Më Vend
 •   Rrafshi I Dukagjinit
 •   Shqiptar
 •   Skënderbeu
 •   Ta Fala Një Jetë
 •   Të Kam Në Zemër
 •   Ty Të Gjeta Për Të Humbur
 •   Urime Shqipni
 •   Varrose Pesimizmin
 •   Viti I Ri (Nostalgji)
 •   Vjeshta

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.