Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Petrit Ruka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ç'bëme Ashtu, O Zot I Madh
 •   Ëndrra Për Këmbët
 •   Gjeografi Për Nënën
 •   Ikje
 •   Kënga E Anës
 •   Kënga E Kuajve Të Uritur
 •   Këngë Për Gruan
 •   Marramendje
 •   Në Vend Të Hyrjes
 •   Në Vendin Tim
 •   Në Zemër Bie Shi
 •   Në Zemër Bie Shi
 •   Një Mbresë Nga Dita E Sotme
 •   Poetët
 •   Shkrinte Bora Me Rënkime
 •   Tokë Ballkanike
 •   Tri Plaka Të Zeza Të Futura Në Shi
 •   Variacion Me Ricos

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.