Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Loredana


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bonnie & Clyde
 •   Durch Die Nacht
 •   Eiskalt
 •   Feuer
 •   Genick
 •   Hana
 •   Jetzt Rufst Du An
 •   Kein Plan
 •   Kein Wort
 •   Keine Rosen
 •   Korb
 •   Labyrinth
 •   Million Dollar $Mile
 •   Mit Dir
 •   Nicht Allein
 •   Nicht Wie Du
 •   OMG
 •   Sonnenbrille

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.